Woensdag 18 maart: ophalen thuiswerk voor alle leerlingen

  • Woensdag 18 maart: ophalen thuiswerk voor alle leerlingen

Beste ouders,

Vanwege het besluit van het ministerie om de scholen tot en met 6 april te sluiten, zijn we maandag met alle leerkrachten aan de slag om onze leerlingen te gaan voorzien van thuiswerk. We zorgen er voor dat de leerlingen een gedegen programma krijgen waardoor ze thuis goed aan schoolwerk kunnen werken.

Van de leerkrachten heeft u vandaag, dinsdag 17 maart,  een mail gekregen met daarin de informatie per groep.

Het is belangrijk voor de kinderen en het onderwijs om de komende weken de lesstof en de basisvaardigheden goed te onderhouden. Dit kunnen we alleen bereiken door samen onze verantwoordelijkheid te nemen. Vandaar dat we groot belang hechten aan het maken van het thuiswerk door de leerlingen. Daarin hebben wij u als ouder nodig. Samen kunnen we er voor zorgen dat de leerlingen goed blijven oefenen.

De leerkrachten zullen zorg dragen voor de materialen en zullen u voorzien van nakijkbladen. Wij horen graag van u terug :

  • hoe het met uw kinderen gaat,
  • hoe ze thuis aan de schooltaken werken,  en
  • hoe de vorderingen zijn.

Wij vragen u om uiterlijk volgende week dinsdag 24 maart een mailtje naar de leerkracht(en) van uw kind te sturen met het antwoorden op bovenstaande vragen. Op deze manier houden we contact en blijven we van elkaar op de hoogte.

Woensdagochtend (18 maart) tussen 8.45 en 11.00 uur kunnen de spullen voor het thuiswerk liefst door één persoon op school opgehaald worden. U krijgt dan tegelijkertijd het rapport en/of portfolio mee. Wilt u zelf een tas meebrengen?

De bieb-boeken die leerlingen in hun laatje in de klas hebben liggen, kunnen meegenomen worden naar huis.  Er kunnen geen nieuwe boeken worden geleend uit de schoolbieb.

We hanteren het volgende schema voor het ophalen van de spullen:

Verzoek aan iedereen is om het ophalen vlot te laten verlopen.

 

8.45 – 9.15 uur: alle gezinnen met beginletter achternaam A t/m F

9.15 - 9.45 uur: alle gezinnen met beginletter achternaam G t/m L

9.45 - 10.15 uur: alle gezinnen met beginletter achternaam M t/m R

10.15 – 10.45 uur: alle gezinnen met beginletter achternaam S t/m Z

De leerkrachten zijn dagelijks (indien het hun werkdag betreft) bereikbaar via mail tijdens de gewone schooltijden. Mocht u vragen hebben over het huiswerk, stel ze dan gerust via mail en/of Google classroom.

Vanuit de directie zullen we u dagelijks een korte update geven en op de hoogte stellen van de ontwikkelingen wat betreft schoolaangelegenheden.

Mocht u vragen hebben (anders dan huiswerk gerelateerd), neemt u dan contact op met Elly of Sandra.

Met elkaar gaan we een voor ons bijzondere en ook bizarre periode in, waarin we samen een weg moeten zoeken. We realiseren ons dat de maatregelen ingrijpend zijn en vertrouwen op de afwegingen van de deskundigen in deze.

Heel veel sterkte en succes gewenst,

Hartelijke groet,

Namens alle collega’s van de Klepper,

Elly Derks

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze school

Wij volgen altijd de richtlijnen van de overheid

Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Heeft u, of kent u, een kind dat vóór 1 juli 2022 4 jaar ...

De beslisboom

De beslisboom

De laatste beslisboom rond wel of niet naar school